2016. július 29., péntek

9 hónapos kontrollvizsgálat

Kilenc hó elteltével újabb kontroll következett a rendelőben. A vizsgálat pedig rettentő viccesre sikeredett: ugyanis a beavatkozást végző doktornő helyett egy másik hajspecialista kolléga ellenőrizte a fejbőröm. ( Annyit tudni illik, hogy az illetékes doktor úr a műtét első fázisában, azaz a graftok eltávolításánál volt csak jelen.)

A vizsgálat első nagy kérdése az volt: „ hol műtötték a fejem? „ :))) Én úgy gondolom, hogy ez a kérdés önmagáért beszél, s a rendelőben készült felvételek szintén tanúsítják a hajkorona sűrűségének homogenitását.
Hajbeültetés után 9 hónappal

Tökélet fedés 9 hónap után
Saját és természetesen mások véleménye szerint is eredményes volt a szeptemberi műtét és természetesen ennél csak jobb és sűrűbb lesz még ;)

1 megjegyzés:

  1. Menderita turun peranakan? Ingin sembuh dari turun peranakan? Apa sih Obat Turun Peranakan yang bagus dan tepat dipilih? Pom Mini Digital Apakah turun peranakan memang bisa disembuhkan dengan obat? Jawaban dari semuanya pertanyaan tersebut akan kami rangkum dalam pembahasan berikut ini. Temukan jawabannya disini! Jelly Gamat Gold-G

    VálaszTörlés